OTP Bank Jászladány tájékoztatója

 

OTP Bank: stabilitás és úttörő digitális fejlesztések a pénzügyek terén

Bankválasztás során a legtöbb ember számára a stabilitás és a megbízhatóság elsődleges szempont, azonban mára az is fontos, hogy egy bank, lépést tudjon tartani a változatos igényekkel. Az OTP Bank egyszerre képviseli a stabilitást és a haladást a magyar bankpiacon: közel hét évtizedes működése során egy, a fejlesztésekben élen járó, régiós szinten is meghatározó szereplővé nőtte ki magát. Az itt dolgozók szakértelmének, megbízhatóságnak köszönhetően, az új megoldások sorával a bank az évtizedek során megőrizte stabil piaci helyzetét, míg a kiemelkedő ügyfélszolgálat elismeréseként a tavalyi évben immáron harmadszorra nyerte el az „Év Bankja”díjat.

Az OTP Bank az utóbbi években olyan, a hazai piacon úttörőnek számító fejlesztéseket mutatott be, mint a digitális aláírópad, az immáron országszerte elérhető készpénz ki-és befizetésre alkalmas okos ATM-ek, vagy a készpénzmentes fizetést forradalmasító, akár más bankok ügyfelei számára is elérhető mobilfizetés.

Személyes kapcsolatban az ügyfelekkel

Az OTP Bank működése során mindig szem előtt tartotta, hogy egy bankkal való kapcsolat fontos és hosszú távú bizalmi viszonyt jelent. Az ügyfelek joggal várják el az egyszerű, gyors és kényelmes szolgáltatásokat. Az új digitális megoldások, mint a teljesen online igényelhető személyi kölcsön, az online módosítható rugalmas számlacsomag, vagy éppen a VideóBank szolgáltatás ugyan lehetővé teszik, hogy az ügyfelek kényelmesen, az otthonukból intézhessék pénzügyeiket, de fontos, hogy igény esetén mindenki személyes, szakértő segítséget kapjon. Ezért az OTP Bank tanácsadói Magyarország egyik legnagyobb fiókhálózatával, közel 400 fiókban várják az ügyfeleket.

Az OTP Bank változatos termékpalettáján a pénzügyi szolgáltatások széles köre elérhető a lakossági és vállalati ügyfelek számára. A személyre szabott és egyedi ajánlatokért érdemes meglátogatni a Jászladány, Kossuth Lajos u. 77. szám alatt található OTP Bank fiókot.

Folyamatos bővülés és fejlődés

 „Az OTP Bank az elmúlt évtizedek során egy olyan pénzintézetté tudott fejlődni, amely nemcsak Magyarországon, hanem a régióban is jelentős szerepet tölt be. Ma már 9 országban közel 1 500 bankfiókban várjuk ügyfeleinket. Tisztában vagyunk vele ugyanakkor, hogy a siker egyben felelősség is. Hiszen egy rendkívül széles ügyfélkör igényeit kell kiszolgálnunk. Így egyfelől folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan kényelmes, modern, könnyen és gyorsan elérhető szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek megfelelnek a digitális kor elvárásainak. Ugyanakkor büszkék vagyunk rá, hogy a klasszikus értékeinket megőrizve elérhetőek maradtunk, hiszen szinte egy karnyújtásnyira vagyunk ügyfeleinktől a közel 400 bankfiókunkkal” – mondta el Drávuczné Karkus Zsuzsanna az OTP Bank jászladányi fiókjának vezetője.”

0 Comments

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × kettő =