Híreink

Meghívó

Tisztelt Szászbereki Lakosok!

Szeretném az alábbi meghívót megosztani Önökkel!

Nagykörűbe hívnak bennünket e hó december 21-én egy kis ismerkedésre, bemutatkozásra, ahol fánk sütés, disznótoros készítés is a program része.

Akiket érdekel és szívesen részt vennének a rendezvényen Bagi Nórinál tudnak jelentkezni a könyvtárban.

Az Önkormányzat a jelentkező csapatot vagy egyéni jelentkezőket abban tudja segíteni, hogy a település két mikrobuszát a rendelkezésükre bocsátja.

Tisztelettel:

Alapi József

polgármester

A képen a következők lehetnek: szöveg

Falu Mikulás

2019. december 8-án vasárnap megérkezett településünkre a Mikulás, minden 14 éven aluli gyermeket csomaggal ajándékozott meg. A Mikulás 9 órakor kezdte meg a csomagok osztását. Nagyon lelkes gyermekekkel találkozott. Néhány kép az eseményről.

Meghívó lakossági fórumra

Tisztelt Szászbereki Lakosok!


Egy lakossági fórumra szeretném Önöket meghívni.
A lakossági fórumon a településünk külterületén beruházni szándékozó befektető tájékoztatna bennünket a tervezett beruházásról (napelempark).A település rendezési eszközök módosításához kapcsolódó dokumentáció az alábbi linken elérhető. http://szaszberek.hu/telepulesrendezesi-eszkozok-modositasa/

Kérem Önöket, hogy vegyenek részt a lakossági fórumon.


Tisztelettel: Alapi József

polgármester

Idősek napja

A tegnapi napon tartottuk a településen az idősek napi rendezvényünket. A műsorban verssel kedveskedett Szikszai Donát 6. osztályos tanuló, majd a Dalma dance tagjai (Gajdos Lilla, Rigó Petra, Pomázi Dorina és Kátai Nóra) léptek fel. A Bársonyvirág énekkar dalcsokorja következett, majd egy vidám jelenetet adott elő Vasas Ferencné és Viola Sándorné. Vendégünk volt Bárkányi Adrienn, aki operett és musical slágerekkel szórakoztatta az időseket. Köszönjük a fellépőknek a műsort! A zenéről és a jó hangulatról Kajos Kálmán gondoskodott. A napot tombolahúzással zártuk, ahol minden megjelent ajándékkal térhetett haza. Néhány kép az eseményről.

Szikszai Donát 6. osztályos tanuló
Dalma dance
Bársonyvirág énekkar
Viola Sándorné és Vasas Ferencné A buszmegálló című jelenete
Bárkányi Adrienn