Hírek, eredmények

M. II. osztály tavaszi sorsolás 2018-19

 

2019. 03.23. 20. forduló

Szászberek SE – Túrkevei VSE  2 – 0

gólszerzők: Mester János 14. perc

Vatai Nándor 72. perc

 

2019. 03. 17.

JÁSZALSÓSZENTGYÖRGY – SZÁSZBEREK 0–0
Jászalsószentgyörgy, 120 néző. Vezette: Kóródi Ferenc

Jászalsószentgyörgy: LAKATOS – TÓTH, BAJZÁTH, SUKI, KISS B., KOVÁCS, URBÁN, NAGY A. (SERFŐZŐ), ILLÉS (SZABÓ), PALYA, MOLNÁR. Edző: Kátai Szabolcs

Szászberek: FÉNYI – SZŰCS (Tálas), KOZÁK, Mester (Kiss Z.), BEZZEG, Gombai (Nagy M.), Vatai (Bodnár), Kohári (SERFŐZŐ), Balázs, Bogdán, Csorba. Edző: Balázs Béla

Remek időben igazi rangadót láthattak a nézők, ahol a hazai gárda felnőtt a jobb erőkből álló vendégcsapathoz, és kiharcolta a döntetlent.

Kátai Szabolcs: – Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Balázs Béla: – A védekezésünkre nem panaszkodhatok, de a támadásbefejezéseink és helyzetkihasználásaink egyenlőek a nullával.

Tudósított: Koczka László

 

 

2019.03.02. 15:00 Jászapáti VSE – Szászberek SE

Ziccert és tizenegyest is hibáztak a szászberekiek (piros mezben) a Jászapáti vendégeként, így a végén még ők örülhettek az egy pontnak.
Fotó: Pesti József

JÁSZAPÁTI – SZÁSZBEREK 0–0

Jászapáti, 50 néző. Vezette: Skultéti Csaba.

Jászapáti: SZABARI L. – SZABARI M., ILLÉS G., MENYHÁRT, VOLYÁK, BUDAI, BIRKÁS (BUGYI), KOCZKA, URBÁN Á. (TAJTI N.), KOVÁCS J., URBÁN K. Edző: Tajti József.

Szászberek: FÉNYI – Gombai, CSORBA, JUHÁSZ, Tóth Cs. (Kiss Z.), Vatai, Balázs, Agócs, PINTÉR, Serfőző, Bezzeg. Edző: Balázs Béla.

Egy jó csapat ellen sikerült értékes pontot szereznie a Jászapátinak.

Tajti József: – Gratulálok az egész csapatnak! Végre kapott gól nélkül hoztunk le egy mérkőzést. A végén meccslabdát hibáztunk, így igazságos döntetlen született.

Balázs Béla: – Jól kezdtük a mérkőzést, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel. Ziccert és tizenegyest is hibáztunk, ezután görcsössé vált a játékunk, és kiegyenlítetté a mérkőzés.

Tudósított: Budai István