Eredmények

A labdarúgó bajnokság eredményei

A Szászberek SE felnőtt csapata a 4. helyen végzett a megyei labdarúgó bajnokság

II. osztályában. Az U21-es csapat a 5. helyen zárta az évet.

Serfőző Gerzson 31 találatával a góllövő lista 3. helyét szerezte meg.

Gratulálunk! 

A felnőtt bajnokság végeredménye

Az U-21 bajnokság végeredménye

Menetelés

Nyert a Szászberek SE 2:1-re a Jászkisér ellen a mai itthoni mérkőzésen, de csak a felnőtt csapat, az ifi most nem tudott gólt lőni, és így 3:0-ás vereséget szenvedett. A felnőtt csapat jelenleg a tabella 12. helyén áll 23 ponttal, az ifi a 11. helyen 29 ponttal.

Bővebben: Menetelés

Szomszéd várak találkozója

A márciusi havazás miatt elmaradt Szászberek-Zagyvarékas meccset a majálison pótolták a csapatok. A sportpálya környékén összegyűlt lelkes szurkolók biztatása is segített a győzelemben. A felnőtt csapat 2:0-ás, az ifisták 3:3-as eredményt produkáltak. 

Bővebben: Szomszéd várak találkozója

Itthoni győzelem

Sikerült győzni a Szászbereknek a Kunszentmárton ellen a bajnokság 22. fordulójában. A felnőtt csapat 2:0-as győzelmet aratott, az ifi viszont kikapott.

A mérkőzés elején egy perces néma csenddel emlékeztek a télen elhunyt volt szászbereki futballistákra, sportbarátokra, Bali Bélára és Sziráki Istvánra. 

A következő két meccs a szomszédos települések ellen lesz, vasárnap Jászalsószentgyörgyre mennek focistáink, május elsején pedig Zagyvarékast fogadják.

Bővebben: Itthoni győzelem

Várva várt győzelem

A 19. forduló elmaradt Szászberek-Kunhegyes mérkőzését pótolták ma a focistáink. A szászbereki ifisták 1:0-as, a felnőttek 3:1-es győzelmet arattak.

A következő meccs vasárnap, április 14-én 15.30-kor lesz Jászfényszarun.

Bővebben: Várva várt győzelem

X és győzelem

A bajnokság 20. fordulójában Tiszaszentimrén játszotta mérkőzéseit a Szászberek SE. A felnőtt csapat 2:2-es döntetlent produkált, az ifistáink 3:2-re győztek.

A jövő héten csütörtökön, április 11-én 15.30-kor pótolják az elmaradt Szászberek-Kunhegyes meccset. Vasárnap pedig Jászfényszarura mennek a focistáink.

Bővebben: X és győzelem

Elmarad a hétvégi meccs

Immár a második meccs marad el a tavaszi szezonban a szászbereki pályán az időjárás miatt. A vasárnapi, március 31-i Szászberek SE - Kunhegyes ESE mérkőzéseket (ifi és felnőtt egyaránt) 2013. április 11-én csütörtökön 13.30-as és 15.30-as kezdéssel pótolják.

Nem sikerült győzni

A bajnokság 18. fordulójában Jászladányban lépett pályára a Szászberek SE. A felnőtt csapatunk 2 gólos, az ifi 5:1-es vereséget szenvedett.

Következő meccs: 2013.03.31. vasárnap 15.00 Szászberek SE - Kunhegyes ESE

 

Bővebben: Nem sikerült győzni

Elmarad a focimeccs

A rendkívüli időjárásra való tekintettel az MLSz törölte a hétvégi Szászberek-Zagyvarékas meccset. A mérkőzést 2013. május elsején pótolják.

Nyitány

Parádés győzelem az ifinél, döntetlen a felnőttnél: ez az első tavaszi focimérkőzésünk eredménye. A Szászberek SE  a bajnokság 16. fordulójában ma Cibakházán járt. A felnőtt csapat 2-2-es döntetlent játszott, az ifistáink 6:2-es győzelmet arattak.

Így értékeltek az edzők:

Bővebben: Nyitány

75 éves a Sportegyesület

Felhívás

A Szászberek Sportegyesület az idei évben ünnepli fennállásának 75. évfordulóját. A méltó megemlékezéshez szeretnénk összegyűjteni minél több dokumentumot a szervezet történetéből, amihez számítunk a kedves olvasók segítségére. Kérjük, akik rendelkeznek a község sporttörténetéből származó fotókkal, levelekkel, emléklapokkal, oklevelekkel, vagy bármely más, a labdarúgás múltját érintő dokumentummal, jelezze azt a Községi Könyvtárban! A dokumentumokat egyenlőre digitalizálni szeretnénk, tehát szkennelést követően visszaadjuk azokat a tulajdonosának.

                                                                                                                                     Köszönettel:

a Szászberek Sportegyesület vezetősége

 

Szurkolói fórum

A Szászberek Sportegyesület vezetősége SZURKOLÓI FÓRUMOT szervez 2013. március 7-én csütörtökön 18.00 órai kezdettel a sportöltözőben.

Várják a sportbarátokat!

Téma: a csapat teljesítménye, jövője

Alapi József, az egyesület elnöke a következő tájékoztatást adta:

 

Bővebben: Szurkolói fórum

Tavaszi sorsolás

Március 9-én veszi kezdetét a megye II. osztályú labdarúgó 2012/2013. évi bajnokság tavaszi fordulója. A Szászberek SE megerősödve és megerősítve várja a szezont, hogy megkezdhesse előre menetelését! Várjuk a szurkolókat, kell a csapatnak a biztatás!

Bővebben: Tavaszi sorsolás

Közgyűlés

Meghívó

A Szászberek Sportegyesület évi közgyűlését 2013. január 15-én (kedden) 17 óra 15 perc kezdettel tartja az Önkormányzati Hivatal nagytermében (Szászberek, Kossuth L. út 197.)

Bővebben: Közgyűlés

A parádés győzelem után, újabb vereség

A múlt heti "bravúros", kunhegyesi győzelem után, újabb, nem várt, 2:1-es vereséget gyűjtött be a Szászberek SE felnőtt csapata a 2012-13-as megyei II. osztályú bajnokságban. Az ifisták viszont nagyon szép, 4:1-es győzelmet arattak Tiszaszentimre felett. A Szászberek SE jelenleg a 13. helyen áll a tabellán 4 pontjával, az ifisták a 11. helyen 6 ponttal. A következő mérkőzés itthon lesz szeptember 30-án 15 órakor, Jászfényszaru ellen. Lássuk az edzők értékelését:

 

Bővebben: A parádés győzelem után, újabb vereség

Őszi focinaptár

Az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Labdarúgó Igazgatósága a következő mérkőzéseket tervezi a 2012/2013-as megye II. osztályú labdarúgó bajnokságban:

 

Bővebben: Őszi focinaptár

Magabiztos győzelem

A bajnokság 22. fordulójában Jászkisérre látogattak el focistáink. A felnőttek 4:0-ás magabiztos győzelmet arattak, az ifistáink 5:0-ra kikaptak. Eredetileg ez lett volna az utolsó mérkőzés, de az új rendszer szerint két összecsapás még vár a csapatokra. Az edzők értékelése:

Bővebben: Magabiztos győzelem

Parádés győzelem

A tabella 3. helyén álló Szászberek SE nagy várakozásokkal tekintett a mai meccs elé, Jászboldogháza focicsapatát fogadták. Nagy volt az öröm, hiszen mindkét csapat győzelmet aratott. A felnőttek eredménye 5:0, az ifistáké 6:1. A felnőtt csapatunk az utolsó forduló eredményétől függetlenül már biztosan dobogós... Lássuk az edzők véleményét:

Bővebben: Parádés győzelem

Sikerült legyőzni az első helyezettet

A szombati mérkőzésnapon a tabellát vezető Nagykörü csapatához látogatott el a Szászberek SE. A felnőtt csapatunk 2:1-es győzelmet aratott, az ifisták 7:4-re kikaptak. Az edzők így értékeltek:

Bővebben: Sikerült legyőzni az első helyezettet

Hazai öröm

Jászjákóhalma-Szászberek összecsapásra került sor a bajnokság 19. fordulójában. A hazai csapat örülhetett a mérkőzés eredményének, hiszen 4:1-re győzött a Szászberek SE. Az ifistáink is örültek a 2:2-es döntetlen eredménynek. Az edzők így látták a csapatuk teljesítményét:

 

Bővebben: Hazai öröm

Szomszéd várak találkozója

A bajnokság 18. fordulójában a "szomszéd várak találkozójára" került sor, Szászberek és Zagyvarékas focicsapata mérte össze tudását. A felnőttek mérkőzését Szászberek nyerte meg 3:2-re, az ifistáknál a zagyvarékasiak bizonyultak jobbnak, 6:1-es vereséget szenvedtek a fiataljaink.

Bővebben: Szomszéd várak találkozója

Nagy küzdelem

A szomszéd település, Jászalsószentgyörgy csapata látogatott el Szászberekre a bajnokság 17. fordulójában. A felnőttek 1:1-es döntetlent játszottak, az ifistáink 3:1-re győztek.

Bővebben: Nagy küzdelem

A tabella 3. helyén

A Szászberek SE felnőtt csapata jelenleg a megyei II. osztályú bajnokság Jászság csoportjában a 3. helyen szerepel. Nagy öröm ez azért is, mert a sérült játékosok még nem léphetnek pályára, és a felkészülés sem úgy sikerült, ahogy az edző szerette volna, mert a hideg téli időjárás akadályozta az edzéseket.  Az ifisták előbbre jutása még nem történt meg, de bizakodnak és készülnek a hátralévő fordulókra. Lássuk a tabellákat!

Bővebben: A tabella 3. helyén

Nehéz kötelező győzelem

A bajnokság 16. fordulójában Jászszentandrásra mentek a focistáink. A felnőtt csapat 1 góllal győzött, az ifisták 3:1-re kikaptak. Lássuk az értékelést:

Bővebben: Nehéz kötelező győzelem

Kemény csata

Kemény összecsapásnak bizonyult a jászfényszarui meccs, mely végül 3:2-es hazai győzelemmel ért véget. Az ifisták 3:3-as döntetlent játszottak.

Bővebben: Kemény csata

Hétvégi sporteredmények

A hétvégén a Szászberek SE Jászladányba látogatott el. A felnőttek 2:2-es döntetlent játszottak, az ifistáink 5:0-ra kikaptak. Lássuk az edzői értékelést:

Bővebben: Hétvégi sporteredmények

Győzelem

A 2. fordulóban a Jászdózsa csapata látogatott el Szászberekre. A hazaiak örülhettek a győzelemnek, az ifisták 5:3-ra nyertek, a felnőtt csapat pedig 2:1-es eredményt produkált. Az edzők így értékeltek:

Bővebben: Győzelem

Döcögős kezdés

A Tószeg elleni mérkőzéssel elkezdődött a tavaszi fociszezon a megye II. osztályban szereplő Szászberek SE számára is. A felnőtt csapat egy gólos vereséget szenvedett, az ifistáink döntetlent játszottak. Az edzők így értékeltek:

Bővebben: Döcögős kezdés

Tavaszi sorsolás

A 2011-12-es évi Megyei II. Labdarúgó Bajnokság Jászság csoportjában szereplő Szászberek SE felnőtt csapata a tabella 4. helyéről, az ifisták a 7. helyről várják a tavaszi nyitányt. A tavaszi focinaptárt itt találja meg.

Hajrá Szászberek!!!

Bővebben: Tavaszi sorsolás

„Sikeres idényt tudhatunk magunk mögött”.

Véget ért a Megyei Labdarúgó Bajnokság 2011-2012. évi őszi szezonja. A Szászberek SE a 4., az ifisták a 7. helyen végeztek. (A tabellát a cikkben megtekintheti.) Pető Sándor, a Szászberek SE edzője értékelte a csapat teljesítményét:

Bővebben: „Sikeres idényt tudhatunk magunk mögött”.

Csúnya vereség a végére

Súlyos vereséggel zárta a bajnokság őszi fordulóját a Szászberek SE. A Jászkisér csapata 7:1-es győzelmet aratott. Az edző, Pető Sándor a meccs után ezt mondta: "Sajnos, a bajnokság végére elfogytunk, mint a gyertya. Bízunk benne, hogy a tavasszal, a bajnokság kezdetére mindenki újra rendelkezésre fog állni. Összességében elégedett vagyok az idénybeli játékunkkal. Köszönöm mindenkinek, aki akár egy fűszálat is tett a szászbereki futballért." A mérkőzésen jól játszott: Gyáfrás L., Rideg A., Gólszerző: Serbán J.

Újabb döntetlen

Az őszi bajnokság utolsó előtti fordulójában a Jászboldogháza focicsapatával mérte össze tudását a Szászberek SE. Ezen a meccsen nem dőlt el, ki a jobb, hiszen 0:0 lett az eredmény. Pető Sándor edző véleménye: "Nem szoktam hozzá, hogy 1-2 játékosom csalja a futballt. A jövő héten garantáltan nem fog ilyen előfordulni!"  Jók: Gerhát Cs.

A szászbereki ifisták parádéztak 9:1-re verték meg a boldogházi ifjoncokat.

Döntetlent játszottunk az első helyezettel

Ma a bajnokság első helyezettjével, Nagykörü csapatával mérhette össze tudását a Szászberek SE. Az igazán izgalmas mérkőzés végül 1:1-es eredménnyel zárult. "Nagy fölényben játszottunk, de tompán, ezért jogos a pontosztozkodás" – véli Pető Sándor edző. Gólszerző: Tóth Z., Jók: az egész csapat!

Az ifistáink is döntetlent játszottak.

Újabb győzelem

Jászjákóhalma-Szászberek összecsapásra került sor a bajnokság 8. fordulójában. A piros-fehérek 3:0-ás győzelmet arattak. Pető Sándor edző véleménye a csapat játékáról: "A végig roppant lelkesen és nagy akarással küzdő hazai csapat ellen megérdemelt magabiztos győzelmet arattunk."  Gólszerzők: Serbán J. (2), Czibak A . Jók: Fehér A., Vasas P., Czibak A.,  Serbán J., Gyáfrás L.

A szászbereki ifisták is ügyesen játszottak, és 3:1-re győztek.

Ismét győztünk!

Az őszi bajnokság 7. fordulójában, a "testvérvárak" rangadóján a Zagyvarékas csapatát fogadta otthonában a Szászbereki SE. A fontos összecsapás végül 2 gólos hazai győzelemmel zárult. Az edző, Pető Sándor így látta a meccset: "Nagy akarásnak megérdemelt győzelem a vége. Ma mindenki erőn felül teljesített. Megérdemelten nyertünk." Gólszerzők: Serbán J., Szöllősi Sz.  

Hét gólos győzelem

"Ma minden úgy ment, ahogy mindig is mennie kellene. Magabiztosak voltunk. Jó volt az egész csapat" - így értékelt Pető Sándor edző a mai meccs után, ahol a Szászberek SE 7:0-ás győzelmet aratott a Jászszentadrás csapata ellen. Gólszerzők: Túri R. (2), Czibak A., Gyáfrás L., Tóth Z., Lázár A., Juhász A.

Begyűjtöttük az első vereséget

A Szászberek SE ma a Jászfényszaru csapatával mérkőzött meg. A gólt mi rúgtuk, de saját kapuba. Így az eredmény 1:0 Jászfényszarunak.

Elvitték az emléktorna kupáját Szászberekről

Négy szomszédos település öregfiú csapatainak részvételével rendeztük meg az I. Laki Imre Emléktornát, az idén márciusban elhunyt Laki Imre bácsi, edző, sportember, focista és futballszerető emlékére, aki a szászbereki fociért rendkívül sokat tett.  Az első helyezett a Zagyvarékas/Szolnok csapat lett, a második helyezett a Szászbereki öregfiúk csapata, a harmadik a Jászalsószentgyörgy és a negyedik az Újszász. A gólkirály: Bezzeg László (Szászberek), a legjobb kapus: Farkas István (Szászberek) és a legjobb játékos: Palla Zoltán (Zagyvarékas/Szolnok). Nagyon kellemesen telt a délután, a kellemes elfáradás után egy finom vacsorával zárult az este. Köszönjük a csapatoknak a részvételt! Várunk benneteket jövőre is!

                                                                                                              A szervező Szászberek SE

Résztvevő csapatok képei

Bővebben: Elvitték az emléktorna kupáját Szászberekről

Ismét győzött a Szászberek

Jászladány csapatát fogadta ma otthonában a Szászberek SE. Az izgalmas mérkőzés 3:2-es eredménnyel zárult. Pető Sándor edző így látta a meccset: "Nehéz dió volt..., de mi tettük nehézzé. Tompábbak voltunk a megszokottnál." Gólszerzők: Szöllősi Sz., Túri R.

Az ifi csapat 2:1-re győzött a ladányi fiatalok ellen.

Emléktorna

MEGHÍVÓ

 
I. LAKI IMRE ÖREGFIÚK LABDARÚGÓ
EMLÉKTORNA
 
2011. SZEPTEMBER 10. SZOMBAT
SZÁSZBEREKI SPORTPÁLYA
 

7:0-ás győzelem a 2. fordulóban

A Szászbereki SE a megyei labdarúgó bajnokság 2. fordulójában a Jászdózsa ellen 7:0-ás győzelmet aratott. Az edző, Pető Sándor így értékelt: "Kitűnő játékvezetés mellett 90 perc alatt ledaráltuk az ellenfelet és megérdemelt győzelmet arattunk." Jók: az egész csapat! Gólszerzők Bezzeg (2), Czibak (3), Lázár (1), Császi (1)

Az ifi csapatunk nagy csatában 3:2-re győzött.

Szép kezdés

Szép, 5:1-es győzelemmel kezdte meg a szereplését a Szászberek SE a 2011/12-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság jászsági csoportjában. Első ellenfelünk a Tószeg KSE volt. Pető Sándor edző így értékelt: "Úgy érzem, hogy az országos főtáblán játszott Magyar Kupabeli mérkőzéseink kellő felkészülést biztosítottak a bajnokságra. Ennek megfelelően a mai meccset végig irányítva, sajnos elég rossz helyzetkihasználással, de magabiztosan megnyertük." Gólszerzők: Császi R., Lázár A., (2), Bezzeg T., Juhász A., jók: Lázár A., Bezzeg T., Szöllősi Sz., Juhász A.

Őszi focinaptár

Kezdődik a 2011-2012-es Megyei II. Labdarúgó Bajnokság!  A Szászbereki SE első mérkőzése augusztus 28-án vasárnap 17 órakor lesz, a Tószeg csapatát fogadjuk. Minden sportbarátot szeretettel várunk! Hajrá SZÁSZBEREK!!!!

  

Bővebben: Őszi focinaptár

Búcsú a Magyar Kupától

"Nincs okunk a szégyenkezésre" - nyilatkozta Pető Sándor, a Szászberek SE szakvezetője, miután a Magyar Kupa országos főtábláján a 2. fordulóban csapatunk  vereséget szenvedett a Cegléd NB II-es csapatától. A menetelés eddig tartott, s bízunk benne, hogy legközelebb is hasonló szép eredményt érünk el. A Magyar Kupa megyei mérkőzései már elkezdődtek, hamarosan a Szászberek SE is becsatlakozik. A megyei bajnokság augusztus 28-án kezdődik, a Tószeg csapata lesz az első ellenfelünk.

  

Bővebben: Búcsú a Magyar Kupától

Magyar Kupa 2. forduló

A Szászberek SE nagyon fontos mérkőzés előtt áll. A Magyar Kupa országos főtábláján az I. fordulóban sikerült legyőzni a Tápiószecső csapatát, így tovább jutottunk a 2. fordulóba. Az MLSZ-ben tartott sorsolás szerint ellenfelünk az NB II-es Restart-Ceglédi VSE lesz. A nagy összecsapásra augusztus 14-én vasárnap 17 órakor kerül sor a szászbereki pályán. Várunk minden sportbarátot, szurkolót! HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ SZÁSZBEREK!!!

Szeretnénk köszönetet mondani a segítő embereknek, akik mindent megtettek azért, hogy nagyon szép pályával, rendezett körülmények között fogadhassuk a vendégeket!

Bővebben: Magyar Kupa 2. forduló

Magyar Kupa 2. forduló

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa 2. fordulójának sorsolását. Ebben a körben már a másodosztályú csapatok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe.

A Szászberek SE  otthonában fogadja augusztus 14-én vasárnap 17órakor a az NB II-es Restart-Cegléd VSE-t.

Várunk minden sportbarátot a sporttöténeti jelentőségű mérkőzésre! HAJRÁ SZÁSZBEREK!!!!

Győzött a Szászberek SE

A Magyar Kupa Országos Főtáblájára kijutó Szászberek SE otthonában fogadta az NB III. Alföld Csoportjába feljutott Tápiószecső FC-t. Csapatunk nagyon nehéz mérkőzésen 1:0-ra legyőzte ellenfelét. Köszönetet mondunk a csapat minden tagjának, a szurkolóknak és a támogatóknak. Valószínűleg sporttöténeti tettet hajtottak végre a fiúk, és bizakodva várjuk a folytatást! Kedden Budapesten lesz a sorsolás, ahol eldől, melyik csapat lesz az újabb ellenfelünk augusztus 14-én.

SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ SZÁSZBEREK!

Ezüstérmes lett a Szászbereki SE

A második helyet sikerült megszerezni a Szászbereki SE csapatának a Magyar Kupa megyei döntőjében. Az elmúlt húsz évben ilyen szép eredmény nem volt a csapat életében. Ősszel már az országos főtáblán folytatódnak a küzdelmek, megyénket Törökszentmiklós, Szászberek, Nagyiván és a Szolnoki MÁV FC képviseli. 

Bővebben: Ezüstérmes lett a Szászbereki SE

Magyar Kupa mérkőzés

Kedves Sportbarátok!

Szászbereki SE - Kunhegyesi SE Magyar Kupa meccs lesz 2011. május 11-én szerdán 17.00 órakor a szászbereki focipályán. Ugyanekkor játszik a Törökszentmiklósi FC és a Nagyiváni KSE.

A döntő 2011. június 1-jén szerdán 17.30-kor lesz semleges pályán. A bronz mérkőzés pedig 2011. június 1-jén 15.30-kor szintén semleges pályán.

Várunk mindenkit! Szurkoljunk együtt! HAJRÁ SZÁSZBEREK!!!!

Tabella

Kedves Sportbarátok!

A tavaszi forduló elején, öt mérkőzés után a Szászbereki Sportegyesület felnőtt és ifi focicsapata is az 5. helyen áll a tabellán, a részleteket megtudhatják a táblázatokból. 

Ezen a hétvégén, vasárnap Zagyvarékassal játszunk, várjuk a szurkolókat a zagyvarékasi pályára, az ifi 14.30-kor, a felnőtt meccs 16.30-kor kezdődik!

Hajrá SZÁSZBEREK!!!

Bővebben: Tabella

Szászbereki SE mérkőzésének időpontjai

FORDULÓ
DÁTUM
MÉRKŐZÉS KEZDETE
GYÜLEKEZŐ
INDULÁS
HETI EDZÉS
KEDD-PÉNTEK
IFI
FELNŐTT
IFI
FELNŐTT
IFI SZOL.
IFI SZB.
FELNŐTT
IFI
FELNŐTT
19. Szászberek-Tiszapüspöki
04.24. vas.
14.00
16.00
13.00
15.00
-
-
-
17.00
18.00
20. Zagyvarékas- Szászberek
05.01. vas.
14.30
16.30
-
-
13.00
13.00
15.00
17.00
18.00
21. Szászberek- Jászszentandrás
05.08. vas.
14.30
16.30
13.30
15.30
-
-
-
17.00
18.00
22. Jászkisér- Szászberek
05.15. vas.
14.30
16.30
-
-
12.30
13.00
15.00
17.00
18.00
23. Jászjákóhalma-Szászberek
05.22. vas.
15.00
17.00
-
-
12.30
13.00
15.15
17.00
18.00
24. Szászberek-Jászfényszaru
05.29. vas.
15.00
17.00
14.00
16.00
-
-
-
17.00
18.00
25. Jászalsószentgyörgy- Szászberek
06.05. vas.
15.00
17.00
-
-
13.15
13.45
15.30
17.00
18.00
26. Szászberek – Tószeg
06.12. vas.
15.00
17.00
14.00
16.00
-
-
-
17.00
18.00

 

Tavaszi sorsolás

Kedves Sportbarátok!

Elkezdődött a tavaszi bajnokság! Itt megtalálhatják a teljes sorsolást, a Szászbereki SE mérkőzéseinek helyét és időpontját.

Várunk minden kedves szurkolót! Hajrá Szászberek!!!!

 

Bővebben: Tavaszi sorsolás

„A jó közösség a legfontosabb” - Interjú a Szászberek SE edzőjével

Január közepén heti három edzéssel megkezdte a felkészülési időszakot a Szászbereki Sportegyesület focicsapata. A tavaly bevezetett változtatások miatt március végén kezdődik a tavaszi forduló. A felkészülésről, a tervekről és az őszi fordulóban elért eredményről kérdeztük a csapat edzőjét, Pető Sándort.

Szászbereki SE eredményei

 Szászbereki SE mérkőzései, eredményei

Megyei II. osztály - Jászság 2010/2011 - ősz

Bővebben: Szászbereki SE eredményei

E-Ügyintézés

Széchenyi 2020

ELBIR

 

A Kohner örökség megőrzése

KÖZALAPÍTVÁNY

JNSZ Megyei Könyvtárportál

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Könyvtárportál

SZÁSZBEREK SE TÖRTÉNETE