Sport

Laki Imre Emléktorna - kicsit vizesebben, mint gondoltuk

Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a Laki Imre Emléktorna, amely több szempontból is rendhagyóvá sikeredett. Szeptember 13-án ugyanis - a sport- és szórakoztató programok mellett - a Szászberek Sportegyesület 75 évét összefoglaló könyvet is bemutatta a szerző Gyáfrásné Muhoray Andrea és Varga Ferenc, az MLSZ egykori elnökségi tagja a nagyközönségnek.

Idén második alkalommal került sor a Szászberekért emlékplakettek átadására, amelyet idén egy házaspár: Balázs Ferenc és felesége Rab Rozália, valamint Pető Béla bácsi vehetett át.

Rendhagyó volt a nap azért is, mert sajnos az időjárás nem fogadott kegyeibe bennünket: gyakorlatilag egész nap esett - olykor szakadt, éjszaka pedig dőlt - az eső. De ez nem nagyon zavarta sem az öregfiúkat a pályán, sem a szórakozni vágyókat a sátorban.

Jól szórakoztunk a mazsorettek, a kicsi és nagy táncosok műsorán, élveztük Laki Péter operettjeit, a NAB Acoustic és a sztárvendég: Szekeres Adrien koncertjén pedig már izzott a hangulat.

Az este bulijában - Kocsis Janika zenéjére - aki akart, még táncra is perdült, mit sem törödve a sárral.

Mindent összefoglalva: jó sokan jöttek el és - a fotók bizonysága szerint - a jelenlévők jól szórakoztak.

Köszönet a szervezésért, köszönet a támogatásért!

Hajrá Szászberek!

 

4. Laki Imre Emléktorna

Immár a 4. Laki Imre Emléktornára vár minden kedves érdeklődőt a szervező Szászberek Sportegyesület.

Fekete Lászlóra (Golyóra) emlékezünk

Szászbereki szurkolók is elkísérték utolsó útjára a legendás futballistát, Fekete Lászlót (Golyót), aki 60 éves korában tragikus hirtelenséggel hunyt el. Az Újpest egykori játékosa tavaly a Magyar Old Boys válogatott tagjaként a községi Majálison is pályára lépett a Szászbereki Öregfiúk csapata ellen.

Fekete László 1973-ban kezdett az élvonalban játszani korának legeredményesebb csapatánál, az Újpesti Dózsánál. Pályafutása során 233 alkalommal játszott bajnoki mérkőzést az NB I-ben, amelyeken összesen 136 gólt szerzett. Négyszeres bajnok, kupagyőztes, magyar gólkirály és európai ezüstcipős játékos volt.

Emlékét a foci rajongók örökre megőrzik! Nyugodjék békében! 

Tavaszi sorsolás

2014. március 8-án kezdetét veszi a 2013/2014. évi

megyei II. osztályú labdarúgó- bajnokság tavaszi fordulója. 

Bővebben: Tavaszi sorsolás

Alkategóriák

E-Ügyintézés

Széchenyi 2020

ELBIR

 

A Kohner örökség megőrzése

KÖZALAPÍTVÁNY

JNSZ Megyei Könyvtárportál

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Könyvtárportál

SZÁSZBEREK SE TÖRTÉNETE