Polgárőr Egyesület

 

Szászbereki Polgárőr Egyesület

Címe: 5053 Szászberek, Jászberényi út 1.

Levelezési címe: 5053 Szászberek, Kossuth L. u. 197.

Adószáma: 18835371-1-16

Számlaszáma: 70300022-11017756 Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet

Az egyesület elnöke : Fábián Attila                        alelnöke: Garcsik Levente

             titkára: Molnár Tibor

Az ellenőrző bizottság tagjai: Bagi László, Kohári Zoltán  és Szabó József

ALAPSZABÁLY MEGTEKINTÉSE, LETÖLTÉSE

 

ELBIR

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet szentel az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének növelésére, a megelőzési felhívások propagálására, a rendőrségről alkotott pozitív kép erősítésére, a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére. 

Az internet adta lehetőségeket a bűnmegelőzés szolgálatába állítva hírlevelekben tájékoztatják a lakosságot annak érdekében, hogy a legfontosabb információk a lehető leghatékonyabban eljuthassanak mindenkihez. A hírleveleket honlapunkon itt érhetők el.

Megérkezett a várva-várt mikrobusz

Tisztelt Polgárőr Társak, Kedves Szászberekiek!

A Szászbereki Polgárőr Egyesület egy évvel ezelőtt benyújtott egy mikrobusz pályázatot, amelyet sikeresen meg is nyert. Bár azok a bizonyos malmok kissé lassan őröltek, de fáradozásaink nem voltak hiábavalók: 2014. december 19-én, Vácon átvehettük  a Volkswagen Transporter Kombi mikrobuszunkat, amely a falu szolgálatába áll, amint lehetséges. Ehhez még néhány okiratra szükségünk lesz, de a lényeg, hogy a falu karácsonyi ajándékát, Szászberek karácsonyfája alatt tudhatjuk.

Személy szerint én nagyon örülök, hogy a településünk újabb komoly és nagyon hasznos eszközt tudhat magáénak. Köszönjük a sok segítséget Polgármester Úrnak, a képviselő testületnek, az önkormányzatnak és mindazoknak, akik hozzásegítettek minket ehhez a szép kis buszhoz.

Fábián Attila
polgárőr elnök

 

MPSZ támogatás a Szászbereki Polgárőr Egyesületnek

A Jász- Nagykun Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség (továbbiakban MPSZ) a mai napon Törökszentmiklóson 15 db polgárőr kerékpárt osztott ki néhány megyebeli polgárőr egyesületnek. A Szászbereki Polgárőr Egyesület 2 db Neuzer márkájú, egyedi matricázású kerékpárt vehetett át. Egy női és egy férfi agyváltós biciklit kaptunk, melyeknek egyenként több mint 70.000 Ft az értéke. A teljesen felszerelt kerékpárokat a Országos Rendőr Főkapitányság beszerzésének köszönhetjük.

A polgárőrségünk működéséhez az MPSZ 200.000 Ft-ot utalt a polgárőrségünk számlájára. Az elnökség hamarosan közgyűlést hív össze, ahol javaslatot tesz a jövő évi költségvetésre.

Fábián Attila
polgárőr egyesület
elnöke

Új kamerák kis falunk védelmében

Örömmel jelenthetem be, hogy a mai napon elkészült a temető kamera rendszere is!

Jelenleg 2 db éjjel látó kamera lett felszerelve, amelyek nem csak a síremlékeket figyelik, hanem a haranglábat is. Ezen kamerák élő képét is láthatják a polgárőrök. A képek rögzítésre kerülnek egy független tárhelyre, ami hetekig képes megőrizni a felvételeket.

Fábián Attila
Szászbereki Polgárőr Egyesület
elnök

 

1. oldal / 3

A Kohner örökség megőrzése

ELBIR

 

KÖZALAPÍTVÁNY

SZÁSZBEREK SE TÖRTÉNETE

JNSZ Megyei Könyvtárportál

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Könyvtárportál